ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρούτσης: «Καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης – Κρίση στη δημοκρατία»

Βρούτσης: «Καθεστωτική αντίληψη της κυβέρνησης – Κρίση στη δημοκρατία»

«Με τους χειρισμούς της κυβέρνησης, το οικονομικό πρόβλημα της χώρας έρχεται δεύτερο… Σοβαρότερο είναι η κρίση στη δημοκρατία που εκπορεύεται από την ίδια την κυβέρνηση», προειδοποίησε την Πέμπτη μέσω του ΣΚΑΪ ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης.

Αναφερόμενος στη διαδικασία της αδειοδότησης των καναλιών, ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι «η κυβέρνηση κινείται στο πλαίσιο της απόλυτης χειραγώγησης και αυτό δείχνει την αντίληψη που έχουν για τη Δημοκρατία».

Καλύτερα να βρίσκεται σε αταξία κάτι, παρά να υπάρχει χειραγώγηση, απόλυτος έλεγχος στα ΜΜΕ για να μην γίνεται κριτική στην κυβέρνηση και όλα να κινούνται σε καθεστωτική αντίληψη, τόνισε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός.

Αναφερόμενος εξάλλου στη χθεσινή δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Συρμαλένιου που έκανε λόγο για δημιουργία οχυρών στην ενημέρωση, ο κ Βρούτσης εκτίμησε ότι «αυτό δείχνει τι ετοιμάζουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δε θα επιτρέψουμε στο καθεστωτικό περιβάλλον να συνεχίσει αυτή την καθοδική πορεία για τη δημοκρατία» επισήμανε ο κ. Βρούτσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.