ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γ.Μιχελάκης: «Ότι αλλάξαμε γραφεία δεν σημαίνει ότι κόβεται η ιστορική και ιδεολογική συνέχεια της ΝΔ»

Γ.Μιχελάκης: «Ότι αλλάξαμε γραφεία δεν σημαίνει ότι κόβεται η ιστορική και ιδεολογική συνέχεια της ΝΔ»

Ευχές για τα νέα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας δίνει ο πρώην υπουργός και εκπρόσωπος του κόμματος, Γιάννης Μιχελάκης, ο οποίος ασκεί κριτική στη ηγεσία της ΝΔ, για το γεγονός ότι η αξιωματική αντιπολίτευση έχει αποφύγει να βγάλει ανακοίνωση, μέχρι τώρα, για την προκλητική επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας από την Άγκυρα, για τις δηλώσεις του για το θέμα της γεονοκτονίας των Ποντίων.

Αναλυτικά η απάντηση στο Πρακτορείο:

«Κατ’ αρχήν εύχομαι τα νέα γραφεία της ΝΔ να είναι καλορίζικα. Ήταν μια κίνηση που έπρεπε να γίνει. Το κόμμα έπρεπε να αποδείξει ότι μπορεί να βάλει σε τάξη το σπίτι του για να μπορεί να πείσει και την κοινωνία ότι μπορεί να βάλει και σε τάξη την χώρα. Όμως, η αλλαγή των γραφείων δεν σημαίνει και αλλαγή κόμματος.

Η αλλαγή των γραφείων δεν σημαίνει ότι κόβουμε την ιστορική και ιδεολογική συνέχεια της ΝΔ. Δυστυχώς όμως οι τελευταίες πρακτικές της νέας ηγεσίας δείχνουν ότι θέλουν να κόψουν αυτή την ιδεολογική και ιστορική συνέχεια της παράταξης. Για παράδειγμα, η επικοινωνιακή ομερτά που έχει επιβληθεί για το θέμα του Γεωργίου και της ΕΛΣΤΑΤ δείχνει ότι η νέα ηγεσία προσπαθεί να ρίξει μια βαριά σκιά στα γεγονότα του 2009. Να μην μάθουμε ποιοι ευθύνονται για το πώς μπήκαμε στη μέγγενη της τρόικας και των μνημονίων.

Δείχνει ακόμα ότι η νέα ηγεσία δεν σέβεται την ιστορία της παράταξης και τους ηγέτες της. Η τακτική αυτή δυστυχώς δεν σταματάει μόνο στο θέμα της ΕΛΣΤΑΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τελευταίο παράδειγμα η απόφαση της ΝΔ να μην βγάλει καμιά ανακοίνωση για την αήθη και προκλητική ανακοίνωση της Άγκυρας κατά του προέδρου της Δημοκρατίας για το θέμα της γενοκτονίας των Ποντίων. Άραγε έχει αλλάξει και αυτή η θέση της ΝΔ πάνω στο θέμα αυτό; Ελπίζω προσωπικά πως όχι . Καλύτερη απάντηση πάντως για αυτό θα ήταν μια ανακοίνωση έστω και τώρα την τελευταία στιγμή. Θα περιμένουμε…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.