ΝΔ κατά κυβέρνησης για τον ΟΑΣΘ

ΝΔ κατά κυβέρνησης για τον ΟΑΣΘ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης έλαβε πρωτοβουλία για το ζήτημα του ΟΑΣΘ και σήμερα o υπεύθυνος του Τομέα Μεταφορών, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής, ο πρώην αρμόδιος υφυπουργός, Μιχάλης Παπαδόπουλος και η πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης, Βασιλική Ευταξά, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους της διοίκησης και των εργαζομένων του Οργανισμού.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με τους βουλευτές και πολιτευτές της Α’ και Β’ εκλογικής περιφέρειας Θεσσαλονίκης στα νέα γραφεία του κόμματος στη Θεσσαλονίκη.

Σε ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ αναφέρεται σχετικά με το θέμα:

«Στις συναντήσεις επισημάνθηκαν οι αντιφάσεις και οι παλινωδίες της επιχειρηματολογίας του αρμόδιου υπουργού κ. Σπίρτζη, ο οποίος για 18 μήνες αρνείται ακόμα και τη συνάντηση με τη διοίκηση και τους εργαζομένους, με αποτέλεσμα την πρωτοφανή ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού της πόλης.

Σε αντίθεση με την σημερινή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η οποία δείχνει έλλειψη σχεδίου για τα μέσα μαζικής μεταφοράς της συμπρωτεύουσας, η προηγούμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, υπεύθυνα και αποτελεσματικά, με διάλογο, κοινωνική ευαισθησία και συναίνεση όλων των εμπλεκόμενων μερών, αντιμετώπισε τόσο τις ανάγκες μετακίνησης των Θεσσαλονικέων, όσο και τον εξορθολογισμό του ΟΑΣΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Νέα Δημοκρατία καλεί την κυβέρνηση να σοβαρευτεί και επιτέλους να βρει μία λύση, που να υπηρετεί το δημόσιο συμφέρον και να εξυπηρετεί τους Θεσσαλονικείς.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.