ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ο Κ.Γκιουλέκας για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

Ο Κ.Γκιουλέκας για τον Ανδρέα Μπάρκουλη

«Έφυγε από κοντά μας ένας σημαντικός ηθοποιός, που τίμησε την τέχνη του και την υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση», τονίζει σε ανακοίνωση του ο υπεύθυνος του Τομέα Πολιτισμού της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Γκιουλέκας. Και συμπληρώνει:

«Ο Ανδρέας Μπάρκουλης συνέδεσε το όνομά του με την άνθιση του ελληνικού κινηματογράφου, πρωταγωνιστώντας σε ταινίες που, ακόμα και τώρα, αρκετές δεκαετίες μετά, εξακολουθούν να συγκινούν και να είναι δημοφιλείς και στις νεότερες γενιές.

Ανήκε στην παλιά γενιά των ηθοποιών, οι οποίοι διήνυσαν την καλλιτεχνική τους διαδρομή με μοναδικό “όπλο” το λαμπερό ταλέντο τους και την απαράμιλλη εργατικότητά τους.

Ο Ανδρέας Μπάρκουλης όμως έλαμψε και στο θέατρο, ενσαρκώνοντας ρόλους που ξεχώρισαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θα μείνει αξέχαστος. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.