ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ: Κουμουτσάκος, Κυρανάκης και Ζαχαράκη οι τρεις εκπρόσωποι Τύπου

Ανακοινώθηκαν οι αλλαγές στο επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ: Κουμουτσάκος, Κυρανάκης και Ζαχαράκη οι τρεις εκπρόσωποι Τύπου

Τρεις θα είναι τελικά οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας μετά το λίφτινγκ στο επικοινωνιακό επιτελείο που αποφάσισε να κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Επικεφαλής και εκπρόσωπος Τύπου παραμένει ο Γιώργος Κουμουτσάκος που ενισχύθηκε από δύο ακόμη νέα στελέχη, ως αναπληρωτές τουν Κωνσταντίνο Κυρανάκη και την Σοφία Ζαχαράκη.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, θα πραγματοποιεί το μπρίφινγκ και τις επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις. Ο κ. Κυρανάκης θα τον αντικαθιστά στο μπρίφινγκ όταν ο κ. Κουμουτσάκος θα απουσιάζει Σύμφωνα με πηγές της Νέας Δημοκρατία, ο κύριος ρόλος των αναπληρωτών εκπροσώπων θα είναι οι εμφανίσεις σε ΜΜΕ, με μία επίσημη ιδιότητα, ώστε να ενισχυθεί το επικοινωνιακό οπλοστάσιο της ΝΔ με νέα πρόσωπα από τη νέα γενιά.

Κυρανάκης: 29χρονος από το Λουξεμβούργο

Ο ένας είναι ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης. Ο 29χρονος (γεννήθηκε στο Λουξεμβούργο στις 19 Απριλίου, 1987) έχει εκλεγεί πρόεδρος στη Νεολαία του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος. Διατηρεί δική του ατομική επιχείρηση στον τομέα του διαδικτύου και έχει τελειώσει Νομική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Στρατηγική Επικοινωνία στο Deree και το Ευρωπαϊκό Σχολείο Βρυξελλών.

Ζαχαράκη: Στο στενό πυρήνα Μητσοτάκη

Η Σοφία Ζαχαράκη είναι 39 ετών και είναι μέλος της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ, που εξελέγη στο τελευταίο συνέδριο, συγκαταλέγεται επίσης στο στενό πυρήνα συνεργατών του κ.Μητσοτάκη και ήταν ένα από τα στελέχη που μετείχαν στο media training κοινοβουλευτικών και μη κοινοβουλευτικών στελεχών από τους Τάκη Θεοδωρικάκο και Μπάμπη Παπαπαναγιώτου, με στόχο την ανάδειξη νέων προσώπων στην πρώτη επικοινωνιακή γραμμή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.