ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

To συγχαρητήριο μήνυμα του Κυρ.Μητσοτάκη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

To συγχαρητήριο μήνυμα του Κυρ.Μητσοτάκη στους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Με ανάρτησή του στην προσωπική σελίδα του στο facebook ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης συγχαίρει τους μαθητές που μπήκαν σε κάποια σχολή και τους παροτρύνει να «κυνηγήσουν τα όνειρά τους» και να συνεχίσουν με προσήλωση και επιτυχία τις σπουδές τους.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση του αρχηγού της ΝΔ έχει ως εξής: 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ξέρω, όπως ξέρουμε όλοι οι γονείς, πως σήμερα οι παλμοί στις καρδιές των νέων μας, την ώρα που μαθαίνουν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, χτυπούν πιο γρήγορα. Για όλες και όλους αρχίζει ένας νέος, μακρύς αγώνας. Συγχαίρω θερμά τα παιδιά που μπαίνουν στις Σχολές που επέλεξαν και εύχομαι να συνεχίσουν με προσήλωση και επιτυχία τις σπουδές τους. Εύχομαι, από την καρδιά μου, στα παιδιά που δεν μπήκαν σε κάποια Σχολή, να βάλουν νέους στόχους και να παλέψουν με αυτοπεποίθηση, ακόμη πιο δυνατά για να τους πετύχουν. Κυνηγήστε τα όνειρά σας. Καλή δύναμη στην καθεμιά και τον καθένα χωριστά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.