Γ. Βρούτσης: «Ολέθρια αποτελέσματα από το αλαλούμ των 100 δόσεων»

Γ. Βρούτσης: «Ολέθρια αποτελέσματα από το αλαλούμ των 100 δόσεων»

Το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε ένα απίστευτο μπαράζ αντιφατικών δηλώσεων από υπουργούς της κυβέρνησης, που δυστυχώς έχουν ολέθρια αποτελέσματα για την οικονομία αναφέρει σε δήλωσή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης.

Ο κ. Βρούτσης κάνει λόγο για ολέθρια αποτελέσματα στην οικονομία, στα ασφαλιστικά ταμεία και τα φορολογικά έσοδα από το αλαλούμ σχετικά με το θέμα των 100 δόσεων και τις αντιφατικές δηλώσεις των συναρμοδίων υπουργών.

Οι πρώτες δηλώσεις του κ. Κατρούγκαλου περί νέας ρύθμισης “100 δόσεων” δημιούργησαν προσδοκίες και κλίμα αναμονής ακόμη και στους συνεπείς φορολογούμενους για την τακτοποίηση των υποχρεώσεων τους.

Μια δήλωση, που όπως αποδείχτηκε δεν ήταν προϊόν μιας συνολικής κυβερνητικής θέσης, αλλά μια επιπόλαιη και λανθασμένη δήλωση που έγινε κάτω από την πίεση της “κατάρρευσης” της ρύθμισης των “100 δόσεων” σημειώνει σχολιάζοντας τις  δηλώσεις των συναρμοδίων υπουργών για το θέμα και προσθέτει:

Οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού οικονομικών που ακολούθησαν, επιβεβαίωσαν το κυβερνητικό αλαλούμ, δημιουργώντας σύγχυση και αγανάκτηση.

Οι χθεσινές δηλώσεις του υπουργού Εργασίας, ότι θα υπάρξει νέα ρύθμιση μόνο για τις ασφαλιστικές οφειλές – κάτι που δεν έχει προηγούμενο —  περιέπλεξε ακόμη περισσότερο την κατάσταση».

Ο κ. Βρούτσης έχει καταθέσει ερώτηση στη Βουλή με την οποία ζητά από την κυβέρνηση ενημέρωση για τις προθέσεις της σχετικά με το θέμα των 100 δόσεων για τις οφειλές στα ασφαλιστικά ταμεία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.