ΝΔ: «Εστία μολύνσεων το Ελληνικό» – Ολόκληρη η ανακοίνωση

ΝΔ: «Εστία μολύνσεων το Ελληνικό» – Ολόκληρη η ανακοίνωση

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία για τους χειρισμούς της σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των προσφύγων στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Με σχετική ανακοίνωση η αξιωματική αντιπολίτευση περιγράφει την κατάσταση που αντίκρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν επισκέφθηκε τον καταυλισμό την 1η Ιουνίου, κάνοντας λόγο για «λίμνη από βρώμικα νερά και λύματα».

«Από τότε πέρασαν 90 ημέρες με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη» συνεχίζει η ΝΔ.

«Περιμένουμε τώρα από την “Αυγή” να κάνει λόγο για… μονταζιέρες που στόχο έχουν να πλήξουν την “ικανή” Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. Εκτός και αν τα βοθρολύματα φαντάζουν στα μάτια των αρθρογράφων της εφημερίδας σαν κλειστή “πισίνα” για τους πρόσφυγες – μετανάστες» σχολιάζει σε ειρωνικό τόνο και καταλήγει: «Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα αυτής της Κυβέρνησης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Την 1η Ιουνίου ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το Ελληνικό και έκανε λόγο για τραγικές συνθήκες που επικρατούσαν στον καταυλισμό και απειλούσαν την δημόσια υγεία.

Λίγες μόλις ημέρες νωρίτερα, ο αρμόδιος Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας διαβεβαίωνε ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου το Ελληνικό θα έχει αδειάσει.

Από τότε πέρασαν 90 ημέρες με την κατάσταση να γίνεται χειρότερη.

Μόλις χθες, αποκαλύφθηκε ότι το υπόγειο του παλιού αεροδρομίου έχει μετατραπεί σε “λίμνη” από βρώμικα νερά και λύματα.

Περιμένουμε τώρα από την “Αυγή” να κάνει λόγο για … μονταζιέρες που στόχο έχουν να πλήξουν την “ικανή” Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ.

Εκτός και αν τα βοθρολύματα φαντάζουν στα μάτια των αρθρογράφων της εφημερίδας σαν κλειστή “πισίνα” για τους πρόσφυγες – μετανάστες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο καθένας πλέον μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για την ανικανότητα αυτής της Κυβέρνησης».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.