ΝΔ: «Από τη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη θα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ του Αλέξη Τσίπρα»

ΝΔ: «Από τη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη θα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ του Αλέξη Τσίπρα»

«Από τη ΔΕΘ και τη Θεσσαλονίκη θα αρχίσει να ξηλώνεται το πουλόβερ του Αλέξη Τσίπρα», είναι το κεντρικό μήνυμα το οποίο εκπέμπουν από το Μοσχάτο, που άπαντες κινούνται σε ρυθμούς Βελλιδίου, εκτιμώντας ότι το προσεχές διάστημα νομοτελειακά η κυβέρνηση θα βρεθεί προ αδιεξόδου, χωρίς να αποκλείεται να επιχειρηθεί διέξοδος μέσω της προσφιλούς συνήθειας του Αλέξη Τσίπρα, δηλαδή των εκλογών.

Έτσι, συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη συνεχίζουν την προσπάθεια προσωπικής αποδόμησης του πρωθυπουργού, υπενθυμίζοντας σε κάθε ευκαιρία τις εξαγγελίες Τσίπρα των προηγούμενων δύο ετών και αντιπαραβάλλοντάς τις με την σημερινή «οδυνηρή» όπως τη χαρακτηρίζουν πραγματικότητα.

Στη ΝΔ εκτιμούν ότι η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ θα έρθει σε εξαιρετικά δυσχερή θέση, καθώς την ώρα που ο ένας μετά τον άλλον λογαριασμό της «σκληρής διαπραγμάτευσης» το φθινόπωρο θα αδειάζει τις τσέπες των πολιτών, ο Αλέξης Τσίπρας «θα κληθεί να βρεθεί αντιμέτωπος με τις αυταπάτες και τα ψέματά του». Για αυτό το λόγο και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος στη συνέντευξη που παραχώρησε στον Ελεύθερο Τύπο τόνισε ότι «θα είναι οδυνηρή η φετινή ΔΕΘ για τον πρωθυπουργό».

«Το 2014 κατακεραύνωνε τα μνημόνια που θα έσκιζε. Το 2015 υπόσχονταν “παράλληλο πρόγραμμα”. Σήμερα τρέχει να συμμορφωθεί με τους σκληρούς στόχους του δικού του Μνημονίου. Τότε θα επανέφεραν τη 13η σύνταξη. Σήμερα πανηγυρίζουν για τις συντάξεις των 380ευρώ. Το ίδιο ισχύει για το ΕΚΑΣ, τον ΕNΦΙΑ, την παιδεία, την υγεία» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα στο επιτελείο Μητσοτάκη υπογραμμίζουν πως σε αντίθεση με τις μεγαλόστομες και κενές περιεχομένου εξαγγελίες του παρελθόντος, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα προχωρήσει στην παρουσίαση του κυβερνητικού προγράμματος της ΝΔ με ακρογωνιαίο λίθο τη «γλώσσα της αλήθειας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα την ώρα που η κυβέρνηση εκτιμάται ότι τους προσεχείς μήνες θα βρεθεί στα σχοινιά, επιχειρώντας να κατεβάσουν τους τόνους σε εσωκομματικό επίπεδο για την εσωστρέφεια με αφορμή υποθέσεις όπως η ΕΛΣΤΑΤ, στη ΝΔ υπογραμμίζουν πως «είναι η ιστορική και μεγάλη παράταξη που καλύπτει ολόκληρη τη δημοκρατική δεξιά και το κοινωνικό κέντρο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.