ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΔ: O γιος του Σωτήρη Χατζηγάκη στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη (φωτό)

ΝΔ: O γιος του Σωτήρη Χατζηγάκη στο πλευρό του Κυριάκου Μητσοτάκη (φωτό)

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκρυψε ποτέ την πρόθεσή του να προχωρήσει σε ουσιαστική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της Νέας Δημοκρατίας και να κάνει ανοίγματα στη νέα γενιά στελεχών της παράταξης.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης, με τον οποίο συναντήθηκε πρόσφατα στο γραφείο του ο πρόεδρος της ΝΔ, είναι ένα από τα πρόσωπα αυτά, καθώς, μετά την εκλογή του στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, συνέβαλε και στη διαμόρφωση της κυβερνητικής πρότασης εξουσίας που θα παρουσιάσει η Νέα Δημοκρατία στις προσεχείς εκλογές ενώπιον των Ελλήνων πολιτών, διεκδικώντας τη θετική ψήφο εμπιστοσύνης απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο νεαρός πολιτικός, γιος του Σωτήρη Χατζηγάκη, εκ των ιστορικών στελεχών της Κεντροδεξιάς, έχει ήδη προσωπικό επαγγελματικό αποτύπωμα στην ελεύθερη αγορά, αξιοποιώντας τις σπουδές του γύρω από την οικονομία, ενώ βρίσκεται πλέον στο Χάρβαρντ, για μεταπτυχιακό πρόγραμμα στη Δημόσια Διοίκηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως συνηθίζει να λέει, με φόντο την προοπτική επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές και την πρωθυπουργοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, «η εκλογική νίκη θα σφραγίσει τη νέα πορεία του κόμματος, με θεμελιώδεις κατευθυντήριες γραμμές την ανάπτυξη, την αλληλεγγύη και την αξιοκρατία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.