ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έξω φρενών ο Γιώργος Σουφλιάς όταν είδε στην τηλεόραση τον Αλέξη Τσίπρα

Έξω φρενών ο Γιώργος Σουφλιάς όταν είδε στην τηλεόραση τον Αλέξη Τσίπρα

H εικόνα του Αλέξη Τσίπρα στα εγκαίνια της Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών ήταν αρκετή για να εκνευρίσει αφάνταστα τον πρώην υπουργό και ισχυρό πολιτικό άντρα της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργο Σουφλιά.

Ο πρώην υπουργός μπορεί να έχει αποσυρθεί από την πολιτική ζωή, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, ο Θεσσαλός πολιτικός βλέποντας τον πρωθυπουργό να εγκαινιάζει το τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών-Πατρών έγινε έξαλλος, αφού δεν έκανε καμία αναφορά σε εκείνους που έβαλαν τη σφραγίδα τους για να ξεκινήσει το έργο, όπως ήταν ο κ. Σουφλιάς.

Το έργο αυτό άλλωστε είχε προκηρυχθεί το 2007 και επρόκειτο να παραδοθεί το 2011 εάν δεν είχε μεσολαβήσει η κρίση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνεργάτες μάλιστα του πρώην υπουργού έλεγαν χαρακτηριστικά πως “καπελώνουν έργα και κάνουν εγκαίνια με ξένα κόλλυβα”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.