ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δείτε τον παραδοσιακό ποντιακό χορό της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη λίγο πριν παντρευτεί τον Α. Παπαμιμίκο [βίντεο]

Δείτε τον παραδοσιακό ποντιακό χορό της ανιψιάς του Ιβάν Σαββίδη λίγο πριν παντρευτεί τον Α. Παπαμιμίκο [βίντεο]

Ακρως παραδοσιακός ήταν ο γάμος της Σόνιας Σαββίδη, ανιψιάς του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαβίδη και του Ανδρέα Παπαμιμίκου.

Το ζευγάρι τήρησε όλες τις παραδόσεις, με το ξύρισμα του γαμπρού και την άφιξη της νύφης με οργανοπαίχτες στην εκκλησία.

Η ανιψιά του Ιβάν Σαββίδη, λίγο πριν το γάμο, δεν συγκρατήθηκε και χόρεψε στο ρυθμό της ποντιακής λύρας, μαζί με τα κορίτσια που είχαν ντυθεί με παραδοσιακές στολές και την συνόδευσαν.

Δείτε το βίντεο που ανέβασε φίλη της στο Instagram:

 

#Sonia&Andreas ❤️

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Tania Eleftheriadou (@tania__el) στις

Σεπ 3, 2016, 8:18μμ PDT

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.