ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν.Μπακογιάννη για τηλεοπτικές άδειες: «Είναι αντισυνταγματικό -Θα ακυρώσουμε το νόμο Παππά»

Ν.Μπακογιάννη για τηλεοπτικές άδειες: «Είναι αντισυνταγματικό -Θα ακυρώσουμε το νόμο Παππά»

«Είναι ευθεία παραβίαση του Συντάγματος όταν οι άδειες για τα κανάλια, αντί να δίνονται από το ΕΣΡ, δίνονται από τον κ. Παππά» δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και είπε ότι η Ν.Δ. θα δώσει, με συγκεκριμένο τίμημα, όσες άδειες χωράει το φάσμα.

«Πρώτον και κατά την άποψή μας και κατά την άποψη οποιουδήποτε διαθέτει δυνατότητες ανάγνωσης, αυτός ο νόμος είναι αντισυνταγματικός», ανέφερε.

«Δεύτερον, αποφασίζει ότι μειώνει τον αριθμό των αδειών σε τέσσερις. Και γιατί τέσσερις, αφού είναι βέβαιο ότι όλοι οι ισχυρισμοί ότι δεν χωράνε είναι αηδίες;

Το “τέσσερις” σημαίνει ότι σήμερα βρίσκονται κανάλια, τα οποία λειτουργούν, έχουν εργαζόμενους, τα οποία κανάλια θα κλείσουν, οι εργαζόμενοι θα απολυθούν και θα απολυθούν χωρίς αποζημίωση από μία κυβέρνηση της Αριστεράς.»

Αναφερομένη στο τι θα κάνει η Νέα Δημοκρατία, η πρώην υπουργός είπε: Πρώτον, θα ακυρώσουμε τον νόμο Παππά. Δεύτερον, θα περιμένουμε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, η απόφαση θα έρθει και θα επιβεβαιώσει, κατά την άποψή μας το παράνομο της όλης κατάστασης που υπάρχει σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από εκεί και μετά, θα προχωρήσουμε στο να δώσουμε άδειες με συγκεκριμένο τίμημα, το οποίο θα πληρωθεί από τους καναλάρχες και θα δώσουμε όσες άδειες χωράει το φάσμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.