ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Στο σκαμνί» ο Γκίκας Χαρδούβελης για το πόθεν έσχες

«Στο σκαμνί» ο Γκίκας Χαρδούβελης για το πόθεν έσχες

Αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη για το “πόθεν έσχες” αναμένεται να βρεθεί ο Γκίκας Χαρδούβελης που διετέλεσε τελευταίος υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις Σαμαρά.

Κι αυτό, γιατί την παραπομπή σε δίκη ζητεί με πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών ο εισαγγελέας. Η υπόθεση αφορά μη υποβολή πόθεν έσχες για τα έτη 2011 και 2012. Την επίμαχη περίοδο ο κ. Χαρδούβελης ήταν διευθυντής του γραφείου του Λουκά Παπαδήμου.

Το θέμα έφτασε στη δικαιοσύνη μετά από έλεγχο της Βουλής, η οποία διαπίστωσε μεταφορές κεφαλαίων στο εξωτερικό ύψους 362.417 ευρώ. Μάλιστα οι μεταφορές έγιναν με 56 εμβάσματα τα οποία ήταν κάτω από τις 10.000 ευρώ, ποσό στο οποίο ενεργοποιείται ο έλεγχος της Τράπεζας της Ελλάδος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την απόφαση για την παραπομπή του κ. Χαρδούβελη σε δίκη θα κρίνει το Συμβούλιο Εφετών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.