ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δείτε το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Δείτε το πρόγραμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Eκδηλώσεις από την ερχόμενη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου και κατά τη διάρκεια όλης της εβδομάδας διοργανώνει η Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, με κορύφωση την παρουσία του προέδρου του κόμματος, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την 81η Διεθνή Έκθεση.

Ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη το τριήμερο 16,17,18 Σεπτεμβρίου.

Την Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου, θα πάρει μέρος στη συνάντηση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για το προσφυγικό, που πραγματοποιείται ύστερα από πρόταση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Το Σάββατο, 17 Σεπτεμβρίου, θα επισκεφθεί την 81η ΔΕΘ και στις 20:00 θα μιλήσει στους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, στις 13:00, θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Η πρώτη εκδήλωση της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου, στο δημοτικό θέατρο Καλαμαριάς (19:00), είναι αυτή της Γραμματείας Επιστημονικών Φορέων. Η επιλογή της έγινε για λόγους ουσίας και συμβολισμού, εξήγησε ο γραμματέας Επιστημονικών Φορέων, Νίκος Κωστόπουλος, σε συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους, γιατί, όπως είπε, ο κ. Μητσοτάκης δίνει ιδιαίτερο βάρος στα προβλήματα των επιστημόνων και ιδίως των νέων.

Στην ίδια συνάντηση η νέα πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής νομού Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Βασιλική Ευταξά, τόνισε πως από τη Δευτέρα όλο το επιτελείο του κόμματος θα βρίσκεται στην πόλη και οι εκδηλώσεις θα γίνουν και στο κέντρο και σε περιφερειακούς δήμους.

Η κ. Ευταξά κάλεσε τους δημοσιογράφους στα νέα γραφεία του κόμματος, που από το κέντρο μεταφέρθηκαν δυτικά, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό (Μιχαήλ Καλού 6) στο πλαίσιο της μείωσης των εξόδων και του νοικοκυρέματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως ανέφερε στους δημοσιογράφους, στόχος της είναι η βελτίωση της λειτουργίας των οργανώσεων της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, η λειτουργία των τοπικών οργανώσεων και των ΝΟΔΕ, καθώς και η προσέλκυση των ατόμων που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές, χωρίς προηγουμένως να έχουν πατήσει το πόδι τους στα κομματικά γραφεία. «Ο λόγος της ΝΔ σήμερα είναι διαφορετικός», τόνισε η κ. Ευταξά, ενώ για τον πρόεδρο του κόμματος σημείωσε: «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι φρέσκος άνθρωπος, μεταρρυθμιστής και σκληρός διαπραγματευτής. Πόσοι δημόσιοι υπάλληλοι θα είχαν απολυθεί, αν δεν σταματούσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στους 15.000;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.