ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σ.Βούλτεψη: Εξώδικη διαμαρτυρία στην εφημερίδα «Αυγή»

Σ.Βούλτεψη: Εξώδικη διαμαρτυρία στην εφημερίδα «Αυγή»

Εξώδικη διαμαρτυρία – πρόσκληση – δήλωση,  έστειλε σήμερα στην εφημερίδα «Αυγή» η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Σοφία Βούλτεψη, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία αποκατάστασης της προσβολής, καλώντας τους υπευθύνους της να ανακαλέσουν ρητά και ανεπιφύλακτα τα σε βάρος της ψευδή, συκοφαντικά και προσβλητικά δημοσιεύματα, δια των οποίων ξεκάθαρα διαστρεβλώθηκαν δηλώσεις της ίδιας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm.

Η εξώδικη πρόσκληση κοινοποιήθηκε στον Παναγιώτη Ρήγα, Γραμματέα της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος υπερθεμάτισε σε αυτά τα συκοφαντικά ψεύδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε δηλώσεις της ανέφερε πως φθάσαμε δυστυχώς στην εποχή που στην πολιτική ζωή του τόπου μας φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, ενώ επεσήμανε πως όσοι σκαπανείς του ψεύδους και της διαστρέβλωσης, όσο υψηλά και αν ευρίσκονται, διανοηθούν να αμφισβητήσουν την προσήλωσή μου στα δημοκρατικά ιδεώδη, θα οδηγούνται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.