Κώστας Δέρβος: Ο επικρατέστερος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ

Κώστας Δέρβος: Ο επικρατέστερος για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ

Το όνομα του Κώστα Δέρβου προβάλει ως επικρατέστερο για την προεδρία της ΟΝΝΕΔ, ενόψει του Συνεδρίου Επανίδρυσης που οργανώνει η Νεολαία της Νέας Δημοκρατίας, στα μέσα Οκτωβρίου.

Οι διεργασίες στο εσωτερικό της παράταξης βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί είτε στις 14-16 Οκτωβρίου, είτε στις 21-23 του ίδια μήνα, κάτι που θα εξαρτηθεί από το επίπεδο συμμετοχής.

Κορυφαία στελέχη του κόμματος δηλώνουν ότι επιβάλλεται να ακουστούν όλες οι απόψεις και να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία. Το Συνέδριο Επανίδρυσης θα εκλέξει το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, με επικρατέστερο αυτή τη στιγμή τον Κώστα Δέρβο, ένα στέλεχος από την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ, που θεωρείται κοινής αποδοχής και ανήκει στον πυρήνα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άλλες πιθανές υποψηφιότητες είναι αυτές του δικηγόρου Παύλου Μαρινάκη και του μέλους της ΟΝΝΕΔ από το πανεπιστήμιο Αιγαίου Ανδρέα Καρασαρίνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.