ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Κουμουτσάκος: «Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά αναγκάζεται να διαψεύσει τον εαυτό του»

Γ. Κουμουτσάκος: «Ο κ. Τσίπρας για μια ακόμη φορά αναγκάζεται να διαψεύσει τον εαυτό του»

Για ωμή παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα στο έργο της Δικαιοσύνης κάνει λόγο ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή τη δήλωσή του πρωθυπουργού για τη συνταγματικότητα του νόμου για τις τηλεοπτικές άδειες. Σε ερώτηση για το ενδεχόμενο η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας να μην είναι αυτή που θέλει η κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες ο κ. Τσίπρας είπε συγκεκριμένα ότι «η δικαιοσύνη θα βγάλει την απόφασή της αλλά δεν δίνω ούτε μια πιθανότητα στο ΣτΕ να ακυρωθεί ο διαγωνισμός».

«Ο κ. Τσίπρας, για μια ακόμη φορά, βρίσκεται στη δεινή θέση να αναγκάζεται να διαψεύσει τον εαυτό του», δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος. Και πρόσθεσε: «Όμως, αυτό που είπε χθες δεν αλλάζει. Απαντώντας σε ερώτηση για το ενδεχόμενο να κηρυχθεί αντισυνταγματικός ο νόμος Παππά από το ΣτΕ, είπε: “Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν δίνω ούτε μία πιθανότητα”. Πρόκειται για ωμή, δημόσια παρέμβαση στο έργο της Δικαιοσύνης. Όλα τα άλλα είναι φτηνή προπαγάνδα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.