ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ά. Μ. Ασημακοπούλου: «Το κόστος παραμονής αυτής της Κυβέρνησης στην εξουσία είναι μεγάλο»

Ά. Μ. Ασημακοπούλου:  «Το κόστος παραμονής αυτής της Κυβέρνησης στην εξουσία είναι μεγάλο»

Για κατάρρευση του «ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς», καθώς και του «μύθου ότι αν ερχόταν η Αριστερά θα είχε χέρια καθαρά και θα μπορούσε να διαχειριστεί την κατάσταση αλλιώς» έκανε λόγο η βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

«Το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς ήταν ο μύθος ότι θα προστάτευε τους αδύναμους περισσότερο σε σχέση με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και θα πήγαινε παρακάτω το έργο με έναν διαφορετικό τρόπο, με διαφάνεια, χωρίς διαπλοκή και χωρίς διαφθορά. Τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο απ’ αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά η βουλευτής της ΝΔ.

«Τον λογαριασμό τον πληρώνουν κυρίως οι αδύναμοι. Όταν αυξάνεις τον ΦΠΑ, αυτό είναι έμμεσος φόρος, όταν κόβεις το ΕΚΑΣ, αυτό πλήττει τους αδύναμους, όταν κόβεις τις συντάξεις, αυτό πλήττει τους συνταξιούχους, που είναι άνθρωποι που δεν μπορούν να βγάλουν άλλα χρήματα» εξήγησε η κ. Ασημακοπούλου.

Αναφερόμενη στο θέμα του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως πρόκειται για «διαγωνισμό-παρωδία» που στόχο έχει «να δημιουργήσει νέα συμφέροντα», ενώ σημείωσε ότι το κόμμα της θα συνεχίσει να ζητάει εκλογές, «διότι το κόστος παραμονής αυτής της κυβέρνησης στην εξουσία είναι πολύ μεγαλύτερο από το κόστος οποιασδήποτε εκλογικής αναμέτρησης που θα έχει ως αποτέλεσμα να απομακρυνθούν από την εξουσία», αλλά και γιατί πρόκειται για αίτημα όλης της κοινωνίας, «η οποία πληρώνει τώρα έναν τεράστιο λογαριασμό για τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ».

Η κ. Ασημακοπούλου τόνισε ακόμη πως στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών θα έπρεπε να είχε προηγηθεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας προτού προχωρήσει ο διαγωνισμός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.