Σύμβουλος Κ. Μητσοτάκη: «Θα έχουμε εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας»

Σύμβουλος Κ. Μητσοτάκη: «Θα έχουμε εκλογές πριν το τέλος της τετραετίας»

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Καμμένος θα αναγκαστούν να προσφύγουν σε εκλογές πολύ πριν από το τέλος της τετραετίας, εκτιμά ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

«Ο Μητσοτάκης πήγε στη Θεσσαλονίκη ως πρόεδρος της ΝΔ και γύρισε ως δυνάμει πρωθυπουργός, με αυξημένο πολιτικό βάρος και αποδοχή», είπε σε συνέντευξή του ο πολιτικός αναλυτής και σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας του κ. Μητσοτάκη.

Σε ό,τι αφορά την προσφυγή στις κάλπες, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα «πέρασε το σημείο της επιστροφής» και έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρησή της. «Δεν βγαίνει από την κρίση η Ελλάδα με την κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου που έχει αποδοχή 10% από τον ελληνικό λαό. Θα αναγκαστούν να πάνε σε πρόωρες εκλογές πολύ πριν από το τέλος της τετραετίας και προτού ομολογήσουν ότι οδηγούν την Ελλάδα στην ανάγκη και νέου μνημονίου».

Κάνοντας αναφορά στις μετρήσεις, σχολίασε ότι δείχνουν πλέον πολύ μεγάλη υπεροχή της ΝΔ. «Οι εισροές από τα άλλα κόμματα αυξάνονται», πρόσθεσε. «Μέρα με τη μέρα δημιουργείται ένα κύμα που οδηγεί σε μεγάλη πολιτική ανατροπή», ανέφερε ακόμη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.