ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ά. Γεωργιάδης: «Θα βγούμε στις αγορές το 2017 ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε το 2014»

Ά. Γεωργιάδης: «Θα βγούμε στις αγορές το 2017 ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε το 2014»

Επίθεση στον πρωθυπουργό έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «άσχετο» με τις αγορές.

«Γιατί χριστιανέ μου μας κατέστρεψες; Χάσαμε 3 χρόνια από την ζωή μας. Θα βγούμε στις αγορές το 2017,ενώ θα μπορούσαμε να βγούμε το 2014», είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σε τηλεοπτική του συνέντευξη ενώ συμπλήρωσε ότι ο πρωθυπουργός «δεν έχει ιδέα από αγορές. Είναι άσχετος».

«Ο Τσίπρας είναι το καλύτερο παιδί της Τρόικα και αν του ζητήσουν να πουλήσει την Ακρόπολη θα το κάνει», είπε ακόμη ο κ. Γεωργιάδης, προσθέτοντας ότι η ΝΔ ζητά εκλογές γιατί η περαιτέρω παραμονή του κ. Τσίπρα στην κυβέρνηση «εγκυμονεί κινδύνους για την χώρα».

Παρόλα αυτά, εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν πρόωρες εκλογές. «Θα παραμείνουν στην κυβέρνηση γιατί τους νοιάζει η καρέκλα τους. Ο μόνος από την κυβέρνηση που άφησε την καρέκλα του είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς, ο οποίος φορά παντελόνια και παραιτήθηκε. Τον παραδέχομαι», συμπλήρωσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.