ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι πολιτικές μάχες με τη Νέα Δημοκρατία

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και οι πολιτικές μάχες με τη Νέα Δημοκρατία

Ευτυχώς που δεν επισκέπτεται τη βουλή ο επίτημος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης γιατί αν έβλεπε στο περιστύλιο την βαριά σκιά που ρίχνει η έκθεση με τα προσωπικά αντικείμενα και Φωτογραφίες του Ανδρέα Παπανδρέου, δεν ξέρω τι μπορεί να γινόταν.

Ωστόσο όλοι οι βουλευτές όλων των κομμάτων που καθημερινά περνάνε μπροστά απο τις βιτρίνες και τις προθήκες με τις φωτογραφίες και τα προσωπικά αντικείμενα του Ανδρέα, (πένες, ρολόγια , κομπολόι) φαίνεται να έχουν συνηθίσει στην συγκεκριμένη εικόνα,ακόμη και βουλευτές της ΝΔ που εκλέγονται απο τη Λακωνία τη σκληρή αυτή εκλογική περιφέρεια που πάντα ήταν απέναντι στις πράσινες «δυνατές» περιοχές της χώρας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο γαλάζιος βουλευτής  Αθανάσιος Δαβάκης στέκεται  πάνω απο μια βιτρίνα χωρίς να τον ενοχλεί ο Ανδρέας που κάποτε ήταν μισητός πολιτικός εχθρός και προφανώς ενθυμούμενος αυτές τις παλιές εποχές, έλεγε ότι τότε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συγκέντρωναν το 80% του ελληνικού λαού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.