Συνεχίζει τις καταγγελίες ο Ά. Γεωργιάδης για αυξημένες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεχίζει τις καταγγελίες ο Ά. Γεωργιάδης για αυξημένες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ

Μέσω Τwitter o αντιπρόεδρος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, έδωσε συνεχεία στις χθεσινές αποκαλύψεις που έκανε στη Βουλή, για αυξημένες χρηματοδοτήσεις σε ΜΚΟ εταιρείες ψυχικής υγείας.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε απαντήσεις για συγκεκριμένες ΜΚΟ, για τις οποίες εγκρίθηκε επιπλέον ένα εκατομμύριο ευρώ στην κάθε μία, 13 ημέρες πριν λήξει το πρόγραμμα χρηματοδότησης (για το μέρος που καλύπτεται από πόρους του ΕΣΠΑ).

Πρόκειται για τρεις ΜΚΟ, όπως σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης, στις οποίες εμπλέκεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, μία σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Υγείας και ένας ακόμη σύμβουλος στο γραφείο του υφυπουργού Εργασίας, κ. Πετρόπουλου.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ανάρτησε ένα έγγραφο του ΕΣΠΑ στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter, γράφοντας:

Ο σύμβουλος του Πετρόπουλου: Δεν πήρα παρά μόνον 270.000€. Αποδεικνύω ότι πήρε 723.000€ για ίδιες επισκέψεις.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.