ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

ΝΔ: «Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τον διαγωνισμό-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες»

ΝΔ: «Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τον διαγωνισμό-παρωδία για τις τηλεοπτικές άδειες»

«Οι καταγγελίες του κ. Κοντομηνά επιβεβαιώνουν τη θέση της Νέας Δημοκρατίας για τον διαγωνισμό – παρωδία, για τις τηλεοπτικές άδειες του Υπουργού – καναλάρχη κ. Παππά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ και προσθέτει:

«Για όλα αυτά – και για πολλά άλλα – ο κ. Παππάς ας ετοιμάσει την απολογία του στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, την προσεχή Παρασκευή».

Σημειώνεται ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς εμφανίστηκε στη μεσημεριανή εκπομπή της τηλεόρασης του Alpha με παρουσιάστρια την Ελένη Μενεγάκη. Ο ισχυρός άνδρας του καναλιού αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές άδειες ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι: «Υπάρχει επόμενη μέρα για τον Alpha».

«Ο κύριος Παππάς “σκοτώθηκε” τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Kαι λέω δεν μπορεί ρε παιδιά, ψέματα λένε. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια να κλείνει άλλα τρία;», είπε, μεταξύ άλλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.