ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μ. Σπυράκη: «Έχει καταρρεύσει η καταλληλότητα του κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργού»

Μ. Σπυράκη: «Έχει καταρρεύσει η καταλληλότητα του κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργού»

«Έχει καταρρεύσει η καταλληλότητα του κ. Τσίπρα και κυρίως έχει αυξηθεί η εμπιστοσύνη απέναντι σε μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ότι μπορεί να δώσει λύσεις» τόνισε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη σε ραδιοφωνική της συνέντευξη.

Η κ. Σπυράκη αναφέρθηκε στα αποτελέσματα δημοσκοπήσεων και σημείωσε πως το συμπέρασμα που προκύπτει είναι ότι «ο κ. Μητσοτάκης είναι πολύ ψηλά στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός έναντι του κ. Τσίπρα, κάτι που δεν συμβαίνει ιστορικά, αφού συνήθως η καταλληλότητα του πρωθυπουργού καταρρέει την ώρα που πέφτει η κυβέρνηση».

Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή συζήτηση στο Ευρωπαϊκού Κοινοβούλιο με θέμα την κατάσταση στην Ελλάδα η κ. Σπυράκη είπε ότι η Ελλάδα υποχωρεί πολύ γρήγορα από τα πρωτοσέλιδα και την κορυφή της ατζέντας, καθώς δεν έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να απασχολήσει την κεντρική ευρωπαϊκή σκηνή μια και υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον τρόπο χειρισμού του Brexit, τις γαλλικές, τις γερμανικές και τις ολλανδικές εκλογές. «Εκλογές που φοβίζουν για το ενδεχόμενο να υπάρχουν καταγραφές ακραίων δυνάμεων».

Η ευρωβουλευτής της ΝΔ εξέφρασε την ανησυχία ότι με αυτό το πρόγραμμα που εφαρμόζει η κυβέρνηση, με τους χειρισμούς που κάνει και νομιμοποιεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή υπάρχει ο κίνδυνος, η Ελλάδα το 2018 να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια της και να ζητήσει και 4ο Πρόγραμμα.

Ως προς το ζήτημα του χρέους, επισήμανε ότι ο Επίτροπος Μοσκοβισί εξέφρασε τη «γραμμή» της Κομισιόν που καταλαβαίνει ότι είναι απαραίτητο να υπάρξει μείωση του κόστους εξυπηρέτησης και πρόσθεσε πως οι Ευρωπαίοι εταίροι πρέπει να εκπληρώσουν τις δεσμεύσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.