ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κ. Χατζηδάκης: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Έλληνες πολίτες με στόχο να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια»

Κ. Χατζηδάκης: «Συμφωνία Αλήθειας με τους Έλληνες πολίτες με στόχο να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια»

Για «αλαζονεία», «αμηχανία» και «αδιέξοδες μεθοδεύσεις» της κυβέρνησης στο θέμα της αδειοδότησης των καναλιών κάνει λόγο ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, σε συνέντευξή του και τονίζει ότι όταν  η ΝΔ  γίνει κυβέρνηση θα καταργήσει τον νόμο Παππά και θα ρυθμίσει το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, σύμφωνα με το πνεύμα του Συντάγματος και τις βέλτιστες ευρωπαϊκές πρακτικές, «δίνοντας περισσότερες άδειες σύμφωνα με τις τεχνολογικές δυνατότητες του φάσματος», διασφαλίζοντας διαφάνεια και προσδιορίζοντας εγγυήσεις ποιότητας στο περιεχόμενο των προγραμμάτων.

Εκτιμά ότι η όποια θετική εξέλιξη για το χρέος θα απέχει αρκετά από την επίλυση των σοβαρότερων προβλημάτων της οικονομίας και αναφέρει ότι στη ΝΔ «διαμορφώνουμε το νέο κυβερνητικό μας πρόγραμμα, μια Συμφωνία Αλήθειας με τους Έλληνες πολίτες, με στόχο να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και με πυξίδα αυτό το πρόγραμμα θα κινηθεί η επόμενη κυβέρνηση με κορμό τη ΝΔ».

Ερωτηθείς για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο εκπροσώπησε τη ΝΔ, έκανε λόγο για «ένα ιδιότυπο πολιτικό κόμπλεξ ανωτερότητας, ενώ την ίδια στιγμή όλες οι δοξασίες τους κατεδαφίζονται» και προσέθεσε: «Το μόνο βέβαιο είναι πως την ώρα που η χώρα πρέπει να εκπλήξει ευχάριστα τις αγορές και τους επενδυτές έχουμε μια κυβέρνηση που έχει προσγειωθεί ανώμαλα στην πραγματικότητα και δεν μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματα της οικονομίας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.