ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ν.Μπακογιάννη: «Oι κυβερνήσεις της Ν.Δ. έπρεπε να είχαν ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο».

Ν.Μπακογιάννη: «Oι κυβερνήσεις της Ν.Δ. έπρεπε να είχαν ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο».

Την εκτίμηση ότι η «αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση έχει ξεκινήσει» εκφράζει η βουλευτής και συντονίστρια Εξωτερικών και Άμυνας της Ν.Δ. Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Real news.

Κατηγορεί την κυβέρνηση ότι «έχει φασιστοειδή αντίληψη», τονίζοντας ότι «η αντίληψη “όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εχθρός” και άρα πρέπει να στοχοποιηθεί είχε να εμφανιστεί στην ελληνική πολιτική σκηνή από τη δεκαετία του ’80». Υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση διχάζει τον ελληνικό λαό και σημειώνει ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια για τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης με ένα κόμμα που θεωρεί ότι οι πολίτες που ψήφισαν ΝΑΙ στο δημοψήφισμα πρέπει να πληρώσουν και μεγαλύτερους φόρους». Η κ. Μπακογιάννη παραδέχεται ότι «οι κυβερνήσεις της Ν.Δ. έπρεπε να είχαν ρυθμίσει το τηλεοπτικό τοπίο και να είχαν επιβάλλει κανόνες λειτουργίας νωρίτερα» και σημειώνει ότι «τα 260 εκατ. που θα εισπράξει από τους τέσσερις υπερθεματιστές θα μπορούσε να τα εισπράξει το κράτος από την αδειοδότηση μεγαλύτερου αριθμού τηλεοπτικών σταθμών, αν ο στόχος τους δεν ήταν ο έλεγχος της ενημέρωσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ερώτηση για τη ρύθμιση του χρέους εκτιμά ότι «αποκλείεται ο Σόιμπλε να πάει στο γερμανικό κοινοβούλιο με πρόταση ρύθμισης του χρέους πριν τις γερμανικές εκλογές». Όταν είσαι πρωθυπουργός και ζητάς από τον Πούτιν τυπογραφείο για να τυπώσεις άλλο νόμισμα της χώρας σου, «τι εξωτερική πολιτική να κάνεις;» διερωτάται η πρώην υπουργός και ζητά την άμεση σύγκληση του Συμβουλίου Εξωτερικής Πολιτικής ώστε «να υπάρξει ενημέρωση για το τι συζήτησαν Τσίπρας και Ερντογάν στην πρόσφατη συνάντησή τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.