ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Kόντρα Α.Γεωργιάδη με δημοσιογράφο της «Αυγής»

Kόντρα Α.Γεωργιάδη με δημοσιογράφο της «Αυγής»

Αγρια κόντρα με δημοσιογράφο της «Αυγής» είχε ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ έκανε λόγο για «βοθροφυλλάδες» με αφορμή την δημοσιοποίηση από την εφημερίδα του ονόματος του δικαστή του ΣτΕ.

Παράλληλα, εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «εκβιάζει το Ανώτατο Δικαστήριο», και έκανε λόγο για «μαύρες μέρες για τη δημοκρατία».

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή και κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι το κομματικό της όργανο αλλά και φιλικές σε εκείνη εφημερίδες δημοσίευσαν το όνομα του δικαστή του ΣτΕ, του οποίου η περίπτωση εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη.

Επιπροσθέτως ισχυρίστηκε ότι ρόλο…λαγού στην υπόθεση έπαιξε ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη «έχει αναλάβει όλες τις βρομιές του ΣΥΡΙΖΑ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γεωργιάδης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει μεθόδευση για να αλλάξει η σύνθεση του ΣτΕ, ενώ απευθυνόμενος σε δημοσιογράφο της Αυγής, έκανε λόγο για… βοθροφυλλάδες, αποκαλώντας την κυβέρνηση «φασίστες». Ο δημοσιογράφος της «Αυγής» απάντησε ότι το όνομα το είχε δημοσιεύσει και το vima.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.