Μητσοτάκης: Παρακράτος ανομίας οι μεθοδεύσεις πριν τη διάσκεψη του ΣτΕ (βίντεο)

Μητσοτάκης: Παρακράτος ανομίας οι μεθοδεύσεις πριν τη διάσκεψη του ΣτΕ (βίντεο)

Για κρίση δημοκρατίας και πρωτοφανή θεσμικό εκφυλισμό έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τα όσα συνέβησαν πριν την διάσκεψη της ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας και ειδικά με το πρωτοσέλιδο της Αυγής για προσωπική υπόθεση δικαστή του ανωτάτου δικαστηρίου.

«Τις τελευταίες ημέρες βιώσαμε απααράδεκτες μεθοδύσεις που είχαν μονο σκοπό την πίεση σε δικαστές ενόψει της διάσκεψης του ΣτΕ που θα έκρινε την συνταγματικότητα του νόμου Παππά» είπε ο κ. Μητσοτάκης.

Ανεβάζοντας τους τόνους ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «παρακράτος ανομίας τις μεθοδεύσεις πριν τη διάσκεψη του ΣτΕ».

«Η ιδιωτική ζωή ενός ανθρώπου υποκλέπτεται και γίνεται βορά στον καραδοκούντα κίτρινο τύπο. Πρόκειται για φαινόμενο που μοιάζει με μεθόδους που μετέρχονται φασιστικά καθεστώτα» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης τονίζοντας ότι «ποτέ στην ιστορία της μεταπολιτευτικής δικτατορίας δεν έχει εκδοθεί τέτοια ανακοίνωση από δικαστές γιατί δεν είχαμε τέτοια φαινόμενα μεθοδεύσεων για την ηθική εξόντωση όσων βρίσκονται απέναντι στην κυβέρνηση».

Ο κ. Μητσοτάκης κατέθεσε μάλιστα το σχετικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Αυγή και τόνισε στην κυβέρνηση να μην διανοηθεί να φέρει ξανά την πραξικοποηματική τροπολογία του Παππά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.