ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Κώστας Δέρβος

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Κώστας Δέρβος

Νέος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας είναι από το απόγευμα της Κυριακής ο Κωνσταντίνος Δέρβος.

Οι υποψήφιοι για τον προεδρικό θώκο ήταν δύο και πιο συγκεκριμένα εκτός του Κώστα Δέρβου, υποψηφιότητα για την προεδρία της οργάνωσης έθεσε ο Ανδρέας Καρασαρίνης. Αυτοί οι δύο ήταν εκείνοι που κατάφεραν να μαζέψουν τον επιθυμητό αριθμό συνέδρων προκειμένου να κατατεθεί η υποψφιότητά τους.

Συνολικά ψήφισαν 894 σύνεδροι, ενώ βρέθηκαν 13 άκυρα και 6 λευκά ψηφοδέλτια.

Τον Κώστα Δέρβο ψήφισαν 678 σύνεδροι και τον Ανδρέα Καρασαρίνη 197.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι για 100 θέσεις στην Κεντρική Επιτροπή ήταν 159, ενώ για 15 θέσεις για την Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας ήταν 19 υποψήφιοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί, τέλος, ότι τα 100 μέλη της νέας ΚΕ θα είναι και σύνεδροι στο επόμενο συνέδριο του κόμματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.