ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

B.Κικίλιας: «Τόσο αξιοπρεπής αντιπολίτευση δεν έχει υπάρξει ξανά» – Δηλώσεις Γ.Κουμουτσάκου (βίντεο)

B.Κικίλιας: «Τόσο αξιοπρεπής αντιπολίτευση δεν έχει υπάρξει ξανά» – Δηλώσεις Γ.Κουμουτσάκου (βίντεο)

Για κακοδιαχείριση και ανεπάρκεια στο προσφυγικό ζήτημα κατηγορούν την κυβέρνηση εννέα βουλευτές της ΝΔ σε ερώτησή τους με θέμα «επίσημες καταγγελίες και σκιές στη διαχείριση του προσφυγικού».

«Είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης υπουργός υγείας και έχει ειδικό γραμματέα που τον καταγγέλλει ευθέως για ατασθαλίες και κακοδιαχείριση. Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γινόταν εντός του κοινοβουλίου; Μπορείτε να φανταστείτε τι θα έλεγαν οι συνάδελφοί σας του ΣΥΡΙΖΑ και των Ανεξάρτητων Ελλήνων στα πλαίσια της… ευπρεπούς αντιπολίτευσης»; τόνισε αρχικά ο Βασίλης Κικίλιας.

«Τόσο αξιοπρεπής αντιπολίτευση δεν έχει υπάρξει ξανά», πρόσθεσε.

«Αν έχετε προσωπική ευθύνη, πάρτε την», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, απευθυνόμενος στον Γιάννη Μουζάλα, για να συνεχίσει λέγοντας:

Aν δεν έχετε προσωπική ευθύνη, πείτε μας ποιος βάζει τις υπογραφές, για τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα λεφτά του προσφυγικού-μεταναστευτικού.

«Πρέπει να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, γιατί τα υπουργεία Δημοσίας Τάξης και Εθνικής Άμυνας πληρώνουν από τους προϋπολογισμούς τους, μέρος του προσφυγικού», επεσήμανε, μεταξύ άλλων.

«Περιμένω μια απάντηση σήμερα από εσάς, ισχύουν οι καταγγελίες; Aν ισχύουν να πράξετε τα δέοντα και να πάτε στον εισαγγελέα, αν δεν ισχύουν να μας πείτε ότι η δική σας επιλογή, ο κ. Βουδούρης έχει δική του ατζέντα», κατέληξε ο ειδικός Συντονιστής Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Κουμουτσάκος: Oύτε οι δικοί σας άνθρωποι δεν αντέχουν την κομματοκρατία της κυβέρνησής σας

«Ακόμα και οι δικοί σας άνθρωποι δεν αντέχουν το βάθος διαπλοκής και κομματοκρατίας που ενδημεί στην κυβέρνησή σας», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή τις παραιτήσεις του γενικού γραμματέα Υποδοχής Οδυσσέα Βουδούρη και της γενικής γραμματέως Διαχείρισης Κοινοτικών και Άλλων Πόρων του υπουργείου Εργασίας Δήμητρας Χαλικιά.

«Σήμερα δημοσιοποιήθηκε ότι διορίσατε για συντονισμό στα hot spot, άνθρωπο που συμμετείχε σε διακίνηση προσφύγων. Διορίζετε κυκλώματα;» αναρωτήθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η συζήτηση γίνεται στη βαριά σκιά σημερινών δραματικών γεγονότων στη Μόρια– τα αδιέξοδα στο προσφυγικό μεγαλώνουν αντί περιορίζονται όπως διατείνεται η κυβέρνηση… Εσείς όμως κ. Μουζάλα δηλώνετε ικανοποιημένοι ‘‘κουτσά στραβά τα καταφέρνουμε” είπατε στο Συνέδριο», ανέφερε χαρακτηριστικά, απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.