ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη – Θα μεταβεί για προσκύνημα και στο Άγιο Όρος με διανυκτέρευση στη Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας

Επίσκεψη Κ.Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη – Θα μεταβεί για προσκύνημα και στο Άγιο Όρος με διανυκτέρευση στη Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας

Προσκύνημα στο Άγιον Όρος, με διανυκτέρευση το βράδυ της Πέμπτης στη Ιερά Μονή Σίμωνος Πέτρας, θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Προσκεκλημένος της Ιεράς Κοινότητας, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα βρεθεί στο «Περιβόλι της Παναγιάς» αύριο (Πέμπτη) το πρωί και θα μείνει εκεί μέχρι την επομένη, οπότε θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για την παρέλαση της επετείου της 28ης Οκτωβρίου. 

«Είναι η πρώτη επίσκεψη που κάνει στο Όρος με την ιδιότητα του αρχηγού του κόμματος», αναφέρουν συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ, που κάνουν γνωστό ότι είχε βρεθεί εκεί άλλη μια φορά στο παρελθόν συνοδεύοντας τον πατέρα του Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Επισημαίνουν ακόμη ότι «πρόκειται για ένα ταξίδι που από καιρό ήθελε να κάνει και αναζητούσε την κατάλληλη ευκαιρία για να ανταλλάξει απόψεις με τη μοναστική κοινότητα».

Πριν πάρει το αεροπλάνο για τη Θεσσαλονίκη, ο κ. Μητσοτάκης θα προεδρεύσει (στις 11 π.μ.) στο Συντονιστικό Όργανο της ΝΔ στο οποίο μετέχει όλη η ηγετική ομάδα της παράταξης και συγκεκριμένα οι αντιπρόεδροι και ο γραμματέας του κόμματος, οι συντονιστές και οι τομεάρχες, οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και ο εκπρόσωπος Τύπου.

Η συνεδρίαση ορίστηκε  λίγες ώρες προτού να εκδοθεί, όπως αναμένεται, η απόφαση του Συμβουλίου της  Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες και στο φόντο των διαφωνιών που προκλήθηκαν στο εσωτερικό της παράταξης από τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου Άδωνη Γεωργιάδη για την… τύχη που επιφυλάσσουν άλλες χώρες σε όσους δηλώνουν κομμουνιστές. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κατά πληροφορίες, ο κ. Μητσοτάκης θα ζητήσει από τα μέλη του «γαλάζιου» Συντονιστικού να αποφεύγονται τα «φάλτσα» που «θολώνουν την εικόνα του κόμματος» και θα επιμείνει στην αναγκαιότητα «να συνεχιστούν τα ανοίγματα στο Κέντρο». Στο πλαίσιο θα τονίσει ότι η ΝΔ πρέπει να τηρήσει «ενιαία και υπεύθυνη στάση» μετά την απόφαση του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.