ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ο Μ.Βορίδης για την υποψηφιότητα του Β.Πολύδωρα ως Προέδρου του ΕΣΡ

Ο Μ.Βορίδης για την υποψηφιότητα του Β.Πολύδωρα ως Προέδρου του ΕΣΡ

Ο Μάκης Βορίδης, μιλώντας σε ρ/σ και σχολιάζοντας την πρόταση της κυβέρνησης για την προεδρία του ΕΣΡ είπε «υπάρχει μία απλή ερώτηση που πρέπει να απευθύνει κανείς στον κ.Παππά, αλλά και στον κ.Τσίπρα. “Τι δεν καταλαβαίνουν”. Αυτό είναι το μόνο ερώτημα, γιατί νομίζω ότι τα πράγματα είναι απλά»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Επιστρέψτε τις αρμοδιότητες στο ΕΣΡ, και το ΕΣΡ αμέσως θα συγκροτηθεί. Μέχρι να τις επιστρέψετε, δεν υπάρχει συζήτηση για πρόσωπα. Μα είναι τόσο απλό. Είναι κάτι το οποίο κάποιος μπορεί να μην καταλαβαίνει; Είναι κουφοί; Δεν ακούν αυτό που τους λέμε από την πρώτη στιγμή και τώρα τους το λέει πια και το Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο. Τι να συγκροτήσουμε για το ΕΣΡ;», τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.