Κ. Μητσοτάκης: Tι αναμένεται να συζητήσει με τον ΠτΔ Π. Παυλόπουλο για τις τηλεοπτικές άδειες

Κ. Μητσοτάκης: Tι αναμένεται να συζητήσει με τον ΠτΔ Π. Παυλόπουλο για τις τηλεοπτικές άδειες

Ενώπιον του ανώτατου πολιτειακού άρχοντα της χώρας αναμένεται να ξεδιπλώσει όλη την επιχειρηματολογία της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στις 12 το μεσημέρι και πριν τη Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ θα περάσει το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου.

Στο γαλάζιο επιτελείο εμμένουν στην προϋπόθεση της πλήρους απόσυρσης του νόμου Παππά για να συναινέσουν στη συγκρότηση του ΕΣΡ, τονίζοντας αναφορικά με τη «ντρίμπλα» Τσίπρα με τον Βύρωνα Πολύδωρα δύο πράγματα: Πως αφενός δεν είναι θέμα προσώπων αλλά Δημοκρατίας και αφετέρου πως ο ίδιος ο πρώην γαλάζιος υπουργός δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το θεσμό, με πηγές του Μοσχάτου να παραπέμπουν στις δηλώσεις του για τη Χρυσή Αυγή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πάντως ενόψει και του νέου αδιεξόδου αναμένεται να εφιστήσει την προσοχή του Προκόπη Παυλόπουλου τόσο για του χειρισμούς της κυβέρνησης στο ζήτημα των αδειών, τους οποίους η αξιωματικής αντιπολίτευση καταγγέλλει ως αντιθεσμικούς, όσο και για την άνευ προηγουμένου επίθεση που κλιμακώνει καθημερινά το Μαξίμου ενάντια στην ίδια τη Δικαιοσύνη και τους δικαστές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έτσι, ο κ. Μητοστάκης αναμένεται να επαναλάβει στο ανώτατο πολιτειακό επίπεδο τις κατηγορίες για τους αντιδημοκρατικούς και καθεστωτικούς, σύμφωνα με τη γαλάζια ρητορική, χειρισμούς της κυβέρνησης σε συνδυασμό με τα διαρκή αδιέξοδα στο μέτωπο της οικονομίας και της διαπραγμάτευσης, καλώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να διαφυλάξει το ίδιο το πολίτευμα και τη χώρα. Παράλληλα, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναφορές που αναμένεται να κάνει ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο ζήτημα των πρόωρων εκλογών που θέτει η ΝΔ, δεδομένου ότι αυτές μπορούν να προκύψουν με δύο τρόπους. Ή να χάσει η κυβέρνηση τη δεδηλωμένη στη Βουλή ή να πυροδοτήσει πολιτικές εξελίξεις ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με την παραίτησή του…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.