ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κ. Μητσοτάκης για συνάντηση με τον Π. Παυλόπουλο

Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κ. Μητσοτάκης για συνάντηση με τον Π. Παυλόπουλο

Με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, πρόκειται να συναντηθεί το μεσημέρι στο Προεδρικό Μέγαρο, ο πρόεδρος της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης.

Τη συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12:00, ζήτησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η συνάντηση μεταξύ Παυλόπουλου – Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί μετά και την απόφαση του ΣτΕ περί αντισυνταγματικότητας του «νόμου Παππά» και τις πολιτικές εξελίξεις που πυροδότησε αυτή η εξέλιξη. Μάλιστα, το απόγευμα είναι προγραμματισμένη και η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής για το θέμα.

Μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό σχετικά με τους λόγους που ζητήθηκε η συνάντηση με τον ΠτΔ, ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος ανέφερε πως υπάρχει «μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα ολοκληρωτικής νοοτροπίας που θίγει τη δημοκρατική λειτουργία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Έκανε επίσης λόγο για «αυταρχική και ολιγαρχική λογική» από την πλευρά της κυβέρνησης, ενώ υπογράμμισε ότι «δεν μπορεί η υπόθεση των τηλεοπτικών καναλιών να είναι ένα προπέτασμα καπνού για να κρυφτούν τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.