ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Γ. Κουμουτσάκος: «Η χώρα πλέον χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού – Υπάρχει ανάγκη εκλογών»

Γ. Κουμουτσάκος: «Η χώρα πλέον χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού – Υπάρχει ανάγκη εκλογών»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, χαρακτήρισε τον επικείμενο ανασχηματισμό ως «ανασχηματισμό ματαιότητας» και σύμφωνα με τον ίδιο «η χώρα χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού», γι’ αυτό τόνισε πως «εμείς επιμένουμε στη θέση μας ότι υπάρχει ανάγκη εκλογών».

Ταυτόχρονα σημείωσε ότι το κόμμα του δεν εκλογολογεί αλλά έχει την πεποίθηση ότι η χώρα πάει από το κακό στο χειρότερο και δεν υπάρχει άλλη επιλογή εκτός από τις εκλογές. Εκτίμησε πως η ΝΔ μπορεί να πετύχει κοινοβουλευτική αυτοδυναμία λέγοντας πως είναι εφικτός ο στόχος και τόνισε πως αυτό δεν θα σημαίνει πως η ΝΔ δεν θα αναζητήσει συνεργασίες με άλλα πρόσωπα.

Κληθείς να σχολιάσει τα περί σύστασης του ΕΣΡ είπε πως η κυβέρνηση έχει μπροστά της περισσότερες από 48 ώρες ώστε να επιστρέψει με νέες χρήσιμες ιδέες. Έστειλε παράλληλα το μήνυμα πως υπάρχει δρόμος διαφυγής και συναίνεσης εάν η κυβέρνηση ξεφύγει από την ήττα της και καταθέσει με ταπεινότητα και πραότητα τις προτάσεις της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 15.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.