Κουμουτσάκος: Η χώρα χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού

Κουμουτσάκος: Η χώρα χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού

Για «ανασχηματισμό ματαιότητας» έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. 

Μιλώντας σε ρ/σπρόσθεσε πως η χώρα πλέον χρειάζεται ανασχηματισμό πρωθυπουργού γι’ αυτό τόνισε «εμείς επιμένουμε στη θέση μας ότι υπάρχει ανάγκη εκλογών».

Και αυτόν μπορούν να τον κάνουν μόνον οι πολίτες. Με την ψήφο τους, ανέφερε υπογραμμίζοντας πως «ο ανασχηματισμός θα έχει ενδιαφέρον λίγων ωρών. Δεν αλλάζει τα δεδομένα. Η χώρα παραμένει σε κατάθλιψη. Η κοινωνία είναι χωρίς προοπτική».

Ο ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επιδιώκουν παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος, ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος τονίζοντας πως η πολιτική πραγματικότητα όμως δεν αποκλείει επιτάχυνση εξελίξεων. «Η κυβερνητική αυτοδυναμία είναι εφικτός στόχος για τη ΝΔ. Θα επιδιώξουμε όμως συνεργασίες και με δυνάμεις που συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια» ανέφερε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σχετικά με τη σύσταση του ΕΣΡ είπε πως η κυβέρνηση έχει μπροστά της περισσότερες από 48 ώρες ώστε να επιστρέψει με νέες χρήσιμες ιδέες. «Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να φέρει, μέχρι τη Δευτέρα, ουσιαστικές προτάσεις αλλαγής στάσης για να υπερβούμε το αδιέξοδο του ΕΣΡ», ανέφερε υπογραμμίζοντας πως ο νόμος Παππά συνεχίζει να πάσχει στον πυρήνα της λογικής του και δεν τον άλλαξαν χθες οι δύο τροπολογίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.