ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ντ. Μπακογιάννη: «Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες – Τεράστια η ζημιά που συντελείται στην ελληνική οικονομία»

Ντ. Μπακογιάννη: «Οι εκλογές είναι επιβεβλημένες – Τεράστια η ζημιά που συντελείται στην ελληνική οικονομία»

Σε συνέντευξή της η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη, δηλώνει ότι «πρέπει να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αλλά αυτό δεν είναι αρμοδιότητα του υπουργού αλλά της ανεξάρτητης αρχής. Ζητούμε επιστροφή των αρμοδιοτήτων στο ΕΣΡ, το οποίο θα αποφασίσει για τον αριθμό των αδειών που θα χορηγηθούν, θα κάνει τον διαγωνισμό και θα ελέγξει την ορθή λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών».

Προσθέτει ότι η συγκρότηση του ΕΣΡ «πρέπει να λήξει το ταχύτερο δυνατό» και αναρωτιέται «μήπως η κυβέρνηση δεν επιζητεί τη συγκρότηση του ΕΣΡ, και γι’ αυτό συνεχίζει τις κουτοπονηριές και τα καραγκιοζιλίκια».

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, υποστηρίζει ότι «οι εκλογές είναι επιβεβλημένες, διότι η ζημιά που συντελείται στην ελληνική οικονομία από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι τεράστια. Το δείχνει το ιδιωτικό χρέος, που προσεγγίζει, πια, το δημόσιο χρέος της χώρας και μπορεί να μετατραπεί σε βόμβα στα θεμέλια της οικονομίας». Εκφράζει την πεποίθηση ότι «οι πολίτες θα προσέλθουν στις κάλπες αποφασισμένοι να δώσουν μία κυβέρνηση προοπτικής». Κάνει λόγο για «εκπλήξεις» και υπογραμμίζει ότι η ΝΔ «πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα προς όλα εκείνα τα κόμματα τα οποία επιθυμούν να έχουν ταύτιση με την Ευρώπη και όχι με την Βενεζουέλα». Η πρώην υπουργός δηλώνει ότι είναι «υπέρ της εθνικής συνεννόησης», όμως «ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ διχάζει τον ελληνικό λαό και επειδή δεν έχει πια αφήγημα δαιμονοποιεί τους αντιπάλους του. Μακάρι τα πράγματα να ήταν διαφορετικά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.