ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Α.Γεωργιάδης: «Ο ανασχηματισμός έγινε για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του»

Α.Γεωργιάδης: «Ο ανασχηματισμός έγινε για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του»

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εκτίμησε ότι το νέο υπουργικό σχήμα δεν είναι λειτουργικό, «δεν αναμένεται να μπορέσει κάνει τίποτε ουσιαστικό για την ελληνική οικονομία»

«Ο ανασχηματισμός έγινε για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «ανακύκλωση των ίδιων προσώπων».

Σε συνέντευξη Τύπου στην Κέρκυρα, το Σάββατο, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «αυξήθηκαν οι αρμοδιότητες των λειτουργιών των υπουργών και των αναπληρωτών υπουργών, ακριβώς για να βολέψει ο κ. Τσίπρας τους δικούς του και να μπορέσει να διαχειριστεί τον όποιο πολιτικό χρόνο τού απομένει με τις μικρότερες δυνατές εσωκομματικές εντάσεις».

Ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. εκτίμησε ότι το νέο υπουργικό σχήμα δεν είναι λειτουργικό, συμπληρώνοντας ότι «δεν αναμένεται να μπορέσει κάνει τίποτε ουσιαστικό για την ελληνική οικονομία».

Αναφερόμενος στο αίτημα της Ν.Δ. για εκλογές, υπογράμμισε ότι «χρειαζόμαστε μια στιβαρή ηγεσία και σήμερα στιβαρή ηγεσία δεν έχουμε, γι’ αυτό ζητάμε εκλογές, όχι γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στην εξουσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε επίσης ότι «η παραμονή της παρούσας κυβέρνησης στην εξουσία, βλάπτει σοβαρά τη χώρα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.