ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Στη Λαμία μεταβαίνει ο Κώστας Καραμανλής

Στη Λαμία μεταβαίνει ο Κώστας Καραμανλής

Ανακοινώθηκε και επίσημα ο ερχομός του πρώην πρωθυπουργού στη Λαμία την ερχόμενη Κυριακή (13/11).

Ο λόγος που θα βρεθεί ο Κώστας Καραμανλής στη Φθιωτική πρωτεύουσα είναι για να παραστεί στην εκδήλωση, που θα γίνει στη Λαμία προς τιμήν της Μαριέττας Γιαννάκου.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016, μετά από πρωτοβουλία που πήραν πολίτες της Φθιώτιδας, για να τιμήσουν την πρώην υπουργό και βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, για τη συμβολή της στην εκπαίδευση και γενικά το δημόσιο βίο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μαριέττα Γιαννάκου είναι νευρολόγος – ψυχίατρος, και έχει διατελέσει βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, υπουργός Παιδείας, υπουργός Υγείας και ευρωβουλευτής με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.