ΝΔ: Ζητά εξηγήσεις από το Νίκο Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα με τον κ. Αρτεμίου

ΝΔ: Ζητά εξηγήσεις από το Νίκο Παππά για το ταξίδι στη Βενεζουέλα με τον κ. Αρτεμίου

Εξηγήσεις από τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά για το ταξίδι του στη Βενεζουέλα με τον κ. Αρτεμίου ζητούν πηγές της Νέας Δημοκρατίας, απαντώντας σε κύκλους του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, που νωρίτερα καλούσαν την αξιωματική αντιπολίτευση να αλλάξει στάση για τη συγκρότηση του ΕΣΡ.

«Οι κύκλοι του κ. Παππά θα πρέπει να τον παροτρύνουν να δώσει σαφείς εξηγήσεις για τα πάρε-δώσε με τον κ. Αρτεμίου στη Βενεζουέλα», αναφέρουν οι κύκλοι της Ν.Δ. Σε ό,τι αφορά το ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, οι ίδιοι κύκλοι τονίζουν ότι η Νέα Δημοκρατία «το χειρίζεται με τη δέουσα θεσμική και δημοκρατική σοβαρότητα».

Οι πηγές της Πειραιώς καλούν επίσης την κυβέρνηση «που τράπηκε σε άτακτη υποχώρηση, να απολογηθεί στους πολίτες».

Υπ. Ψηφιακής Πολιτικής: Η Ν.Δ. να μετακινηθεί από το «παρών» στο «ναι»

Νωρίτερα, κύκλοι του υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής τόνιζαν ότι η κυβέρνηση θεωρεί πως δεν γίνεται να υπάρχουν άδειες πανελλαδική εμβέλειας χωρίς τίμημα, καλώντας τη Νέα Δημοκρατία να μπει στη συζήτηση για τα πρόσωπα και να μετακινηθεί από το «παρών» στο «ναι», σε ό,τι αφορά του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ). Οι ίδιοι κύκλοι αποτιμούσαν θετικά τη στάση της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.

Βουλή: Αναβάλλεται η Διάσκεψη των Προέδρων για το ΕΣΡ

Στο μεταξύ, το μεσημέρι έγινε γνωστό ότι αναβάλλεται για «τεχνικούς λόγους» η συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων της Βουλής με αντικείμενο την συγκρότηση του ΕΣΡ, η οποία ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 3 μ.μ. Αιτία της αναβολής είναι η αλλαγή της σύνθεσης της Διάσκεψης των Προέδρων, μετά από τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μέλη της Διάσκεψης (π.χ. ο πρόεδρος της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων Κώστας Γαβρόγλου) έγιναν υπουργοί, οπότε θα πρέπει πρώτα να εκλεγεί νέος πρόεδρος στην Επιτροπή Μορφωτικών, για να μπορέσει να είναι πλήρης η σύνθεση της Διάσκεψης των Προέδρων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.