ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λ. Αυγενάκης: «Στην ουσία πρόκειται για έναν ανασχηματισμό Καμμένου»

Λ. Αυγενάκης: «Στην ουσία πρόκειται για έναν ανασχηματισμό Καμμένου»

Σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο βουλευτής και γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης δήλωσε ότι «στην ουσία πρόκειται για έναν ανασχηματισμό Καμμένου».

«Αυτός ο ανασχηματισμός είναι στα μέτρα των εσωτερικών ισορροπιών, κομμένος και ραμμένος στα μέτρα των εσωτερικών ισορροπιών του ΣΥΡΙΖΑ. Στην ουσία δεν είναι ανασχηματισμός Τσίπρα, είναι ανασχηματισμός Καμμένου. Αφού έχει καλύψει το σύνολο των κυβερνητικών θέσεων, ένα μεγάλο μέρος των κυβερνητικών θέσεων, από την πλειονότητα των στελεχών των ΑΝΕΛ, κάλυψε ένα μεγάλο μέρος ο κ. Τσίπρας στη συνέχεια, των κυβερνητικών θέσεων, με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, που απλώς καταφέρνει να εξασφαλίσει – έστω για μικρό διάστημα – εσωτερική ισορροπία, αποβάλλοντας στην ουσία έναν μεγάλο αριθμό πασοκογενών στελεχών.

Αλλά όλα αυτά μικρή αξία έχουν μπροστά στον στόχο. Ο στόχος αυτή τη στιγμή δεν είναι άλλος από το να διατηρηθεί η Ελλάδα σε επίπεδο τουλάχιστον συζήτησης και διαπραγμάτευσης και εξέλιξης των μεταρρυθμίσεων σε καλό ρυθμό – πράγμα το οποίο δεν το βλέπουμε. Άρα συζητάμε για κάτι το οποίο ούτως ή άλλως έχει αποτύχει από το ξεκίνημά του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545; min-height: 15.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.