Ο Κ. Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία στη Κρήτη

Ο Κ. Μητσοτάκης πραγματοποιεί περιοδεία στη Κρήτη

Εκεί, θα έχει σειρά συναντήσεων με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας της Κρήτης, καθώς και με εκπροσώπους επαγγελματικών και παραγωγικών φορέων, ενώ θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει και με πολίτες.

Το βράδυ της Τρίτης θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Χανίων-Ρεθύμνου στις Βρύσες Χανίων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του προέδρου της ΝΔ:

Την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, θα παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 150 χρόνια από το Ολοκαύτωμα του Αρκαδίου, ενώ θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας Κρήτης. Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα μιλήσει σε εκδήλωση των ΝΟΔΕ Χανίων-Ρεθύμνου στις Βρύσες Χανίων, στις 19:00 (κέντρο «ΕΣΠΕΡΟΣ»).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης, θα επισκεφτεί διαδοχικά την 115 Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, το Ίδρυμα Βενιζέλου, το νέο Αρχαιολογικό Μουσείο Χανίων, καθώς και το Μεσογειακό Αγρονομικό Ινστιτούτο Χανίων. Επίσης, θα έχει συναντήσεις με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς της Δυτικής Κρήτης στο Επιμελητήριο Χανίων, ενώ θα επισκεφτεί και την Δημοτική αγορά της πόλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.