ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Στους «απογοητευμένους Συριζαίους» ποντάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στους «απογοητευμένους Συριζαίους» ποντάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Γυρνάει πλέον κανονικά την πλάτη προς τη δεξιά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος φαίνεται να αδιαφορεί πλήρως για το τι θα συμβεί όταν χάσει και τις τελευταίες ελάχιστες ψήφους της παραδοσιακής δεξιάς ΝΔ που του έχουν μείνει. 

Στα νερά των ψηφοφόρων – απογοητευμένων και αποχωρήσαντων – του ΣΥΡΙΖΑ “ψαρεύει” πλέον ανοιχτά η Νέα Δημοκρατία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να στέλνει τα σχετικά μηνύματα από την περιοδεία του στην Κρήτη που ξεκίνησε την Τρίτη από τα Χανιά.

Με τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων να δίνουν σαφές και σταθερό προβάδισμα στη ΝΔ στο γαλάζιο επιτελείο εντείνουν τις προσπάθειες να διεισδύσουν στην ψήφο των αναποφάσιστων και των απογοητευμένων ψηφοφόρων, προκειμένου να διευρύνουν το προβάδισμα από τον ΣΥΡΙΖΑ να να καταστήσουν το αίτημα για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες κοινωνική επιταγή.

Το άνοιγμα του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν έγινε τυχαία από την Κρήτη, γενέτειρα της οικογένειας Μητσοτάκη, αλλά και ένα άλλοτε κάστρο του ΠΑΣΟΚ που έχει μετατραπεί σε προπύργιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν υπάρχει πολίτης που δεν εξαπάτησε ο κ. Τσίπρας. Δεν υπάρχει κοινωνική ομάδα που δεν κορόιδεψε. Δεν υπάρχει ψέμα που να μην είπε» σημείωσε εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά του πρωθυπουργού, επενδύοντας στο θυμικό των απογοητευμένων ψηφοφόρων του στην Κρήτη.

«Τα όσα ζούμε σήμερα έχουν τη σφραγίδα της Κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου. Αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς και με αυτά τα μυαλά, τα χειρότερα θα είναι μπροστά μας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ στην ομιλία του στα Χανιά, επιχειρώντας να θέσει τις βάσεις για το διαρκές αίτημα για εκλογές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεσμεύομαι απέναντί σας να μιλώ πάντα τη γλώσσα της αλήθειας. Δεν υπόσχομαι τίποτα που δεν είμαι βέβαιος ότι μπορώ να εκπληρώσω … Άλλωστε, το ψέμα και τις κενές υποσχέσεις τις βιώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια και είδαμε τα αποτελέσματα» πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.