ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Α. Γεωργιάδης: «Οι σχέσεις Ελλάδος-Αμερικής ήταν ισχυρές και παραμένουν ισχυρές»

Α. Γεωργιάδης: «Οι σχέσεις Ελλάδος-Αμερικής ήταν ισχυρές και παραμένουν ισχυρές»

«Ψυχραιμία» συνέστισε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολιάζοντας την εκλογή του Ντόναλντ Τραμπ.

Σε συνέντευξη του ανέφερε: «Διαβάζω σε πολλούς πανικό. Είχαμε μια εκλογική αναμέτρηση σε μια δημοκρατική χώρα κι ο λαός δημοκρατικά επέλεξε αυτόν που ήθελε. Οι σχέσεις Ελλάδος – Αμερικής ήταν ισχυρές, παραμένουν ισχυρές και θα είναι ισχυρές και με την προεδρία του Ντόναλντ Τραμπ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στη συνέχεια τόνισε: «Η εκλογή Τραμπ, πέραν του προσώπου, κάτι λέει. Λέει ότι αυτό το ρεύμα της αντιπαγκοσμιοποίησης, λέει ότι αυτό το ρεύμα μιας μεγάλης ομάδος των δυτικών κοινωνιών που αισθάνονται απομονωμένες από την ευμάρεια των τελευταίων δεκαετιών που έφερε η παγκοσμιοποίηση αντιδρούν. Αυτό, όταν συμβαίνει στη μεγαλύτερη και ισχυρότερη χώρα του πλανήτη, προφανώς δεν είναι κάτι που πρέπει να το δούμε ελαφρά τη καρδία, και σίγουρα κάτι σημαίνει αυτό για την εξέλιξη των πολιτικών πραγμάτων και στην Ευρώπη –μην κοροϊδευόμαστε. Άλλωστε το Brexit που κυριάρχησε το καλοκαίρι έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά στοιχεία με την εκλογή Τραμπ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.