ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κώστας Καραμανλής: Έθεσε ερωτήματα με αφορμή τη συνέντευξη του Α.Δαβαράκη

Κώστας Καραμανλής: Έθεσε ερωτήματα με αφορμή τη συνέντευξη του Α.Δαβαράκη

«Η σχέση του ΣΥΡΙΖΑ -και ιδίως των Τσίπρα, Παππά και Βερναρδάκη- με το site “toportal.gr” είχε ήδη γίνει γνωστή από παλιότερα.

Από τη χθεσινή συνέντευξη του Άρη Δαβαράκη, όμως, προκύπτουν μια σειρά από ερωτήματα, τα οποία χρήζουν απαντήσεων και διευκρινήσεων», δήλωσε ο βουλευτής Σερρών της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος συνυπογράφει σχετική ερώτηση στη Βουλή μαζί με 15 βουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο Κώστας Καραμανλής διατύπωσε τα εξής ερωτήματα:

Αληθεύει ότι οι συντελεστές του site χρηματοδοτούνταν “από το γραφείο του κ. Παππά”; Αν ναι, με ποιόν ακριβώς τρόπο γινόταν αυτό;

Αληθεύει ότι “το site το σκέφτηκε ο κ. Βερναρδάκης”, σημερινός υπουργός Επικρατείας, “στα γραφειάκια της Μητροπόλεως”;

Αληθεύει ότι η συγκεκριμένη συνεργασία διακόπηκε μόλις ο Άρης Δαβαράκης έλαβε θέση υπέρ του “ΝΑΙ” στο δημοψήφισμα; Αν ναι, για ποιο λόγο;

Υπάρχουν ανάλογες σχέσεις και με άλλους δημοσιογράφους ή Μέσα Ενημέρωσης;».

Καταλήγοντας στη δήλωσή του ο βουλευτής Σερρών και τομεάρχης υποδομών της ΝΔ ρώτησε επίσης:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στο όνομα της ελεύθερης (υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ βεβαίως) έκφρασης και ενημέρωσης, ποιες άλλες αποφάσεις δημιουργίας, χρηματοδότησης, αλλά και διακοπής λειτουργίας MME έχουν ληφθεί, άραγε, “στα γραφειάκια της Μητροπόλεως”;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.