ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Μεταστροφή του οικονομικού κλίματος λόγω ΝΔ «βλέπει» ο Κ. Μητσοτάκης

Μεταστροφή του οικονομικού κλίματος λόγω ΝΔ «βλέπει» ο Κ. Μητσοτάκης

Το οικονομικό κλίμα θα μεταστραφεί γρήγορα καθώς σύμφωνα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη οι επενδυτές προβλέπουν ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία.

Για επερχόμενη αλλαγή του οικονομικού κλίματος που οφείλεται στο γεγονός ότι οι επενδυτές προσβλέπουν στην επικείμενη ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία μίλησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με παραγωγικούς φορείς στα Χανιά.

Αναφερόμενος στην οικονομία, ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε με έμφαση προς τους συνομιλητές του ότι το κόμμα του θα στηρίξει την επιχειρηματικότητα. «Το οικονομικό κλίμα θα γυρίσει πολύ σύντομα» είπε και συνέχισε:

«Ξέρουμε να μιλάμε τη γλώσσα των επενδυτών και όχι των συνιστωσών».
 Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι πολύ ισχυρές, γεωπολιτικά σημαντικές και σε κάθε περίπτωση δεν θα επηρεαστούν από το αποτέλεσμα των αμερικανικών εκλογών.

«Οι Αμερικανοί πολίτες αποφάσισαν. Το αποτέλεσμα είναι σεβαστό», δήλωσε αναφερόμενος στην επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο κ. Μητσοτάκης επέστρεψε «απόλυτα ικανοποιημένος» από τη διήμερη περιοδεία που πραγματοποίησε στην Κρήτη, καθώς, όπως μεταδίδουν συνεργάτες του, κατά τις επαφές που είχε στο Ρέθυμνο και στα Χανιά «έτυχε θερμής υποδοχής τόσο από εκπροσώπους φορέων, με τους οποίους συναντήθηκε για να τους παρουσιάσεις τις προγραμματικές θέσεις και προτάσεις της ΝΔ, όσο και με πολίτες, με τους οποίους ήρθε σε επαφή και αντάλλαξε απόψεις».  

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από το επιτελείο του Μοσχάτου υποστηρίζουν ότι τα «ανοίγματα» του Κυριάκου σε ψηφοφόρους που δεν έχουν ψηφίσει Νέα Δημοκρατία στις προηγούμενες εκλογές «βρήκαν μεγάλη ανταπόκριση στην Κρήτη» σε βαθμό τέτοιο που «για πρώτη φορά στα μεταπολιτευτικά χρονικά να διαγράφεται ισχυρή πιθανότητα στις επόμενες εκλογές ο χάρτης της Μεγαλονήσου να βαφτεί για πρώτη φορά γαλάζιος».   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.