ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Δένδιας: «Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν καχυποψία για το ευρώ στην Ελλάδα»

Ν.Δένδιας: «Πάρα πολλοί άνθρωποι έχουν καχυποψία για το ευρώ στην Ελλάδα»

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ και βουλευτής Νίκος Δένδιας έριξε βόμβες. Πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα βλέπουν με καχυποψία το ευρώ. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης NORTH 98, ο πρώην υπουργός δεν συμφωνεί με την άποψη αυτή ωστόσο όπως είπε παρατηρεί τη συζήτηση που υπάρχει από συμπολίτες μας που αυξάνονται συνεχώς ως προς τα οφέλη του ευρώ.

Να δούμε που θα βρεθούμε αν συνεχιστεί αυτή η συζήτηση είπε ενώ όταν ρωτήθηκε αν ο ίδιος συμμερίζεται την άποψη αυτή απάντησε πως δεν είναι έτοιμος να κάνει μια τέτοια συζήτηση για το αν η χώρα μπορεί να εγκαταλείψει την είσοδο στην ΟΝΕ. Η οικονομία της χώρας χειροτερεύει από την πολιτική της κυβέρνησης σημείωσε με αποτέλεσμα τα νοικοκυριά, οι ελεύθεροι επαγγελματίες μαραζώνουν η χώρα οδηγείται στην φτωχοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά την επίσκεψη Ομπάμα στην Αθήνα η δυναμικής της λόγω της εκλογής Τραμπ στις ΗΠΑ μειώνεται είπε ο κ. Δένδιας και η επίσκεψη δραματικά δεν έχει το ίδιο βάρος που θα είχε σε διαφορετική περίπτωση. Μακάρι να βοηθούσε η επίσκεψη Ομπάμα στην Ελλάδα.   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.