ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αισιοδοξία για την υγεία του Θ.Πλεύρη: Του αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη – Έχει επαφή με το περιβάλλον

Αισιοδοξία για την υγεία του Θ.Πλεύρη: Του αφαιρέθηκε η μηχανική υποστήριξη – Έχει επαφή με το περιβάλλον

Ολοένα και περισσότερο αυξάνονται τα αισιόδοξα μηνύματα  από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας όπου νοσηλεύεται από την περασμένη Κυριακή (13/11), ο πρώην βουλευτής.

Ο Θάνος Πλεύρης έχει από χθες Παρασκευή (18/11) επαφή με το περιβάλλον του ενώ του έχει αφαιρεθεί η μηχανική υποστήριξη της αναπνοής και δέχεται ολιγόλεπτες επισκέψεις από μέλη του στενού οικογενειακού του περιβάλλοντος.

Όπως δείχνει η μέχρι τώρα πορεία της υγείας του, οι γιατροί προσανατολίζονται στο να τον βγάλουν μεθαύριο Δευτέρα, από την Εντατική.

Υπενθυμίζεται ότι ο 39χρονος δικηγόρος υπέστη σηψαιμία έπειτα από επέμβαση στο πόδι, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Βασικά «όπλα» στη «μάχη» που δίνει ο Θάνος Πλεύρης είναι το νεαρό της ηλικίας του καθώς και ο δυνατός οργανισμός του, τα οποία σε συνδυασμό με την ισχυρή φαρμακευτική αγωγή, τον βοηθούν στο να κάνει μέρα με τη μέρα βήματα για την αποκατάταση της υγείας του.

Πάντως οι γιατροί επιμένουν ότι η κατάστασή του παραμένει σοβαρή, όπως άλλωστε επεσήμαναν στο τελευταίο ιατρικό ανακοινωθέν:

«Ο κ. Αθανάσιος Πλεύρης εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, παρουσιάζει βελτίωση της κλινικής του εικόνας, με προοδευτική διακοπή της μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κατάσταση του παραμένει σοβαρή, ενώ συνεχίζει να υποστηρίζεται με όλη την ενδεδειγμένη ιατροφαρμακευτική αγωγή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.