ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ά. Γεωργιάδης: «Έχουν παραδώσει τη χώρα στο έλεος του Ερντογάν – Εάν ανοίξει τη στρόφιγγα δεν ξέρουμε τι θα γίνει»

Ά. Γεωργιάδης: «Έχουν παραδώσει τη χώρα στο έλεος του Ερντογάν – Εάν ανοίξει τη στρόφιγγα δεν ξέρουμε τι θα γίνει»

Ο  βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σε τηλεοπτική του συνέντευξη προχώρησε στην καταγγελία πως ο ΣΥΡΙΖΑ έχει στελεχώσει τις επιτροπές για το άσυλο με στελέχη της άκρας αριστεράς με αποτέλεσμα όλοι οι αφιχθέντες να χαρακτηρίζονται πρόσφυγες.

Ο τομεάρχης Άμυνας και αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε πως οι αποφάσεις των επιτροπών είναι χρονοβόρες και υπερφορτώνουν τα νησιά, με την Ελλάδα να βρίσκεται εκτεθειμένη στις αθρόες νέες αφίξεις, σε περίπτωση που η συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας αποσυρθεί.

«Έχουν παραδώσει τη χώρα μας στο έλεος του Ερντογάν. Εάν ο Ερντογάν ανοίξει τη στρόφιγγα δεν ξέρουμε τι θα γίνει», δήλωσε.

Παράλληλα, εκτίμησε πως πιθανή κατάρρευση της συμφωνίας είναι η πιθανή, λαμβάνοντας υπόψη πως η ΕΕ δεν θα δώσει στην γείτονα χώρα «πράσινο» φως για την απελευθέρωση της βίζας.

Σχολιάζοντας τα επεισόδια στην Σούδα της Χίου, τόνισε πως θα πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των ανθρώπων που φιλοξενούνται στα νησιά και στη συνέχεια να υπάρξει μια πιο γρήγορη διαδικασία διαχωρισμού προσφύγων και μεταναστών. Αν οι αιτούντες κριθούν πρόσφυγες να παίρνουν τα χαρτιά τους και να συνεχίζουν το ταξίδι τους, αν κρίνονται μετανάστες να μπαίνουν σε κλειστά κέντρα φιλοξενίας μέχρι να επαναπροωθηθούν στις πατρίδες του, υποστήριξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 2.0px 0.0px; font: 14.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p2 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}
p.p3 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; text-align: center; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #e4af0a; min-height: 15.0px}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.